HVAD TILBYDER VI

Vi har udstyret og kompetencerne til at lave alt indenfor autoreparationer. Vi er løbende på efteruddannelse for altid at have indsigt i det nyeste indefor autoreparationer og dermed sikre dig en høj mekanisk faglighed. Vi investerer løbende i nyt og moderne udstyr, så vi er sikre på at kunne reparere de nyeste biler på markedet. Vi har bl.a.:

Komplet testlinie med bremsefelt, støddæmpertester og sporeplade

Diagnosetestere til fejludlæsning af alle bilmærker

Stenslagsreparation og udskiftning af ruder – også de nye med radar og kamerateknologi

Airconditionanlæg til service og reparation

Styretøjsudmåling (sporing)

Skadecenter med opretterbænk og 3D opmålingsudstyr

Varevognslifte

Eget undervognscenter

 GRATIS lånebiler

Der er dermed ingen opgave, som er for lille eller for stor for Østergaards Auto – ring eller kig forbi med netop din bil.

UDDANNELSER OG KOMPETENCER

Vi har faglige og dygtige medarbejdere, men undervisning og læring er naturligvis meget vigtigt, når vi vil være med på de nyeste tendenser når det drejer sig om servicering og reparation af biler. Derfor udvider vores medarbejdere løbende deres viden og kompetencer. Bl.a. kan nævnes:

  • “Dieseltekniker”, uddannet på EUC Nord i Frederikshavn, så vi hurtigt og effektivt kan justere, fejlfinde og reparere dieselmotorer.
  • flere “Autoteknikere” både uddannet på EUC Nord i Frederikshavn, samt FTZ Akademi i Odense, så vi hele tiden er på forkant med udviklingen indenfor autoreparationer.
  • Diplom-uddannelse, samt efterudd. gennem Karosseri-skadescenter, så vi er sikre på at kunne foretage skadesreparationer på selv de nyeste biler på markedet.
  • Bosch-injections kursus – i pumpedyseteknik, Common rail, direkte benzinindsprøjtning, samt diagnoseteknik, så vi hurtigt og effektivt kan stille en diagnose på problemet.
  • Altid opdaterede A/C kurser.
  • HBC smart repair kursus – så vi bl.a. kan udføre mindre lak-og stofreparationer.
  • Webasto (Kabinevarmer) tekniker