Skadecenter

Hvis uheldet er ude….. Så er vi eksperter i autoskader!

skadecenter

En autoskade kommer aldrig belejligt og altid uventet og du har brug for skaden bliver udbedret hurtigst muligt. Når skaden er sket, er det rart, hjælpen ikke er langt væk og at kende et skadecenter, der kan udbedre skaden hurtigt og effektivt. Skaden takseres digitalt, så der kun går få timer, før vi har en reparationsgodkendelse fra dit forsikringsselskab. Det sikrer dig et hurtigt og sikkert skadesforløb, hvor tiden ikke spildes. Så du hurtigt er kørende igen! Og det er uanset om du er fra nærområdet og de omkringliggende byer: Ejstrupholm, Nørre Snede, Brande, Ikast eller Give eller bosiddende længere væk – for vi har GRATIS lånebil til ALLE kunder.

Kristian skadescenter
Ove autoskade

Skadescenter

Hos Østergaards Auto sætter vi en ære i at din bil er i gode hænder – også ved en skade. Vi har et moderne og lyst skadecenter, hvor du mødes af vores dygtige og kompetente pladesmede. De har stor faglig kompetence og indsigt i de nyeste reparations- og sammenføjningsteknikker. Endvidere anvender de altid reparationsanvisningerne fra bilproducenterne.   

Vi er endvidere medlem af “Karosseri Skadecenter” og er derigennem løbende på efteruddannelse (min. 1 gang årligt). Dermed er du garanteret at vi altid er kompetente til at kunne reparere selv de nyeste biler på markedet. 

Vi kan alt

Vi tager os af alt! Fra mindre overfladeskrammer over rudeskift og stenslagreparationer til de helt store karrosseriskader på alle biltyper. Vores udstyr omfatter bl.a.:

Ove autoskadecentret

Og vi sørger for alt…

Vi samarbejder med alle forsikringsselskaber og er “fordelsværksted” for nogle af dem. MEN hos os har du som kunde, ALTID fuldstændig de samme fordele som på forsikringsselskabernes ”fordelsværksteder” ligemeget hvor du er forsikret. Forsikringsselskaber er nære samarbejdspartner i et skadesforløb, men de kan også vælge at anvise til et af de værksteder, som de har en økonomisk aftale med. Det er din ret som bilejer, at vælge os, som du har tillid til og som kender dig og din bil bedst.

Vi ønsker ikke, at vores kunder skal blive ringere stillet efter en skade, men at bilen bliver bragt tilbage til samme kvalitetsmæssig standart som før skaden. Vi går ikke på kompromis med en skadesopgørelse – og det skal du hellere ikke. Derfor kan vi hjælpe dig igennem hele forløbet med skaden – fra anmeldelsen til du står med en rengjort og nyvasket bil efter endt reparation.

Kort sagt! Så uanset hvilket bilmærke du kører og hvilket forsikringsselskab du benytter, så er vi kompetente – vi har styr på tingene – vi har 7 nyere lånebiler (altid gratis) og afleverer altid en rengjort og nyvasket bil til dig.
Se eventuelt mere på: http://www.karrosseriogskadecenter.dk/ 

Karosseriskade