Værkstedet Østergaards Auto har eksisteret siden 2002.  

Når din bil går i stykker skal du bruge nogen der kan og vil forstå. Nogen, der vil gøre deres bedste med en smittende energi og med stor erfaring og som bagefter vil stå ved dét de har gjort. Sådan er Østergaards Auto! I 2015 blev vi kåret til Årets Værksted af Din Bilpartner.

Det er vigtigt for os, at levere en god og personlig service samt den bedste kvalitet til dig på alle vore områder: Værksted Skadecenter Bilsalg Undervognscenter Klargøringscenter Have/park afdeling med Jonsered forhandling Variant forhandling Tillid til vores værksted. Det er vigtigt for os at du som kunde har tillid til vores værksted og føler at du og din bil er i trygge hænder.

Derfor er vi er medlem af følgende kæder og sammenslutninger, som gør at du trygt kan overlade din bil til os: Din Bilpartner – Danmarks ældste værkstedskæde for frie værksteder. Anti Rust Ringen – som er en sammenslutning af professionelle og selvstændige rustbeskyttelsescentre i Danmark Dansk Bilbranche Råd (DBR) – og derigennem Ankenævn for Biler Karroseri Skadecenter Accept Auto.