Værksted

Østergaards Auto Personale - Værksted

Se alle vores medarbejdere hos Østergaards Auto

Værkstedet Østergaards Auto har eksisteret siden 2002

Når din bil går i stykker skal du bruge vælge et værksted der kan og vil forstå din bil. Vælg et autoværksted, der vil gøre deres bedste for at løse dine bil problemer. Brug et bil værksted med stor erfaring, nyeste teknologi og viljen der vil stå ved dét arbejde de har udført og medarbejdere der har en smittende energi samt et godt humør.

Sådan er Østergaards Auto! I 2015 blev vi kåret til Årets Værksted af Din Bilpartner.

Det er vigtigt for os, at levere en god og personlig service samt den bedste kvalitet til dig på alle vore områder: Værksted Skadecenter Bilsalg Undervognscenter Klargøringscenter Have/park afdeling med Jonsered forhandling Variant forhandling Tillid til vores værksted. Det er vigtigt for os at du som kunde har tillid til vores værksted og føler at du og din bil er i trygge hænder.

Derfor er vi er medlem af følgende kæder og sammenslutninger, som gør at du trygt kan overlade din bil til os: Din Bilpartner – Danmarks ældste værkstedskæde for frie værksteder. Anti Rust Ringen – som er en sammenslutning af professionelle og selvstændige rustbeskyttelsescentre i Danmark Dansk Bilbranche Råd (DBR) – og derigennem Ankenævn for Biler Karroseri Skadecenter Accept Auto.