CarPeople

CarPeople er drevet af ambitioner, kvalitet og professionalisme og selvfølgelig et højt serviceniveau. Som kunde hos os altid får serviceret og repareret din bil efter bilfabrikkernes forskrifter og stemplet din servicebog. Det betyder, at du selvfølgelig bevarer din fabriksgaranti og får 3 års garanti på reservedele.

El- og hybrid markedet er i vækst, og du kan trygt lade os servicere og reparere din el- og hybridbil. Alle vores Carpeople-værksteder er nemlig specialiserede i at foretage reparationer og service på el- og hybridbiler. Vi opdaterer løbende vores kompetencer på området, så vi altid har den nyeste viden og værkstedsudstyr. Derfor gælder der alle de samme fordele for din el- og hybridbil – bevarelse af din fabriksgaranti og 3 års garanti på reservedele.

Vi servicerer alle bilmærker, og med vores landsdækkende garanti er du altid tæt på dit CarPeople værksted. Og uanset hvilket værksted du vælger, vil du opleve, at vi gør lidt ekstra for dig. Vores serviceeftersyn indeholder altid 1 års CarPeople Vejhjælp, ligesom vi tjekker dit dæktryk og fylder sprinklervæske på – uden ekstra beregning. Se mere her www.carpeople.dk
CarPeople forhandler
Carpeople logo