Finansiering

Finansiering af brugt bil

Hos Østergaards Auto kan du få finansieret både bilkøbet og/eller værkstedsregningen. Se herunder en kort beskrivelse eller se mere under menupunktet “finansiering” om de forskellige produkter.

Finansiering af bil gennem Santander

I samarbejde med Santander Consumer Bank tilbyder vi en af markedets mest attraktive finansieringsløsninger.

Vi tilbyder Billån både med og uden udbetaling.

Billån og leasing til erhverv. Der er mange måder at skræddersy lånet på, så den passer til netop dit behov. Ring eller kig forbi, så tager vi en snak om det eller sender et tilbud.

Se mere på Santander Billån

Ikano Bank tilbyder leasing af erhvervsbiler

Vi leaser dig din nye bil og klarer samtidig servicen! Skift store investeringsomkostninger ud med små overkommelige månedlige leasingafgifter.

Hvilken varebil skal du lease?

Du bestemmer, hvilken bil du vil have. Vi leaser alle slags køretøjer, nye og brugte samt alle bilmærker.

Hvad betyder leasing?

Vi køber bilen, og du får den fulde brugsret på typisk 36 til 60 måneder. Ved udløb af leasingperioden anviser du en køber til bilen. De løbende betalinger er fuldt fradragsberettigede, ligesom en almindelig driftsomkostning.

Papagøjeplader/privatkørsel?

Du kan med fordel lease din varebil selv om den benyttes privat. Typisk vil du kunne fradrage 1/3 af momsen på leasingydelsen og undgår at ”tabe” momsen når den skal sælges igen. Ved kontantkøb eller lånefinansiering går du glip af disse fordele.

Kapitalbinding?

Når du leaser bevarer du din kapital til nye forretningsmuligheder og belaster ikke dit låneloft i banken.

Læs mere om forslag på biler og ydelser her. Ikano Bank – folder

Finansier dit brugt bil køb med Accept Auto

Accept Auto A/S er et finansierings- og leasingselskab, der er etableret af en række forhandlere og værksteder i den frie del af autobranchen.

Vi arbejder uafhængigt af mærker og importører, og kan via Nykredit tilbyde finansielle produkter til køb af nye samt brugte biler og både til private og erhvervsdrivende.

Der er også mulighed for både finansiel og operationel leasing til din virksomhed. Kontakt os for at høre mere om dine muligheder eller læs mere om produkterne her i Accept Auto Folderen, på deres hjemmeside www.acceptauto.dk 

Finansiering til private

Køberfinansiering via en købekontrakt er den mest anvendte finansieringsform for private. Vi kan finansiere såvel nye som brugte biler, hvor finansieringsperioden vil afspejle sund fornuft mellem bilens alder og levetid.

Den lovpligtige udbetaling på minimum 20% vil typisk dækkes af indbytningsværdien på din nuværende brugte bil. Du kan vælge mellem fast og variabel rente, og købekontrakten kan indfries, når det passer dig.

Finansiering til erhverv

Ønsker du som virksomhed at stå som ejer af bilen, kan du med fordel vælge en erhvervskøbekontrakt. Der er intet lovkrav om en mindste udbetaling, men du skal som udgangspunkt forvente en udbetaling svarende til 20% af bilens købspris.

Såfremt der er tale om finansiering af en varevogn, der kun bruges i erhvervsmæssig regi, skal du dog som minimum erlægge momsen som udbetaling, idet du får dette beløb retur fra SKAT i virksomhedens momsregnskab.

Løbetiden tilpasses brugen af bilen. Du kan vælge mellem fast og variabel rente, og du har mulighed for at indfri købekontrakten, når det passer dig.

Operationel Leasing

Ønsker du at bevare det likvide beredskab og på samme tid at kende dine driftsudgifter til bildriften i din virksomhed, skal du vælge operationel leasing.

I øjeblikket kan vi tilbyde denne leasingform på de fleste nye person- og varevogne. Ud over en 1. gangs ydelse, som typisk andrager 15% af bilens pris, vil den månedlige ydelse være afhængig af leasingkontraktens løbetid, kilometerforbrug og den forventede gensalgsværdi for den valgte bil.

Accept Auto har ved operationel leasing inkluderet udgift til service og vedligehold i leasingperioden og da vi samtidig garanterer køretøjets restværdi ved udløb af leasingkontrakten har du med dette produkt i leasingperioden det fulde overblik over økonomien i virksomhedens bildrift.

Vælger du en operationel leasingaftale via Accept Auto har du ligeledes følgende muligheder for tillægsydelser til leasingkontrakten:

Kort sagt er fordelene ved en operationel leasing via Accept Auto:

Finansiel Leasing

Ved valg af finansiel leasing bestemmer du selv, hvilke ydelser der skal være indeholdt i aftalen samtidig med du beholder dit likvide beredskab intakt.

Ud over en aftalt 1. gangs ydelse bestemmes den månedlig løbende ydelse ud fra dit ønske til restværdiens størrelse ved udløb af leasingperioden. Dette betyder, at du ved kontraktperiodens udløb hæfter for, at bilen kan afsættes til en tredjemand for minimum den indkalkulerede restværdi.

Den månedlige ydelse vil således afspejle løbetid, kilometer, restværdi og eventuelle serviceydelser. Finansiel leasing kan tilbydes på såvel nye som nyere brugte person- og varevogne.

Vælger du en finansiel leasingaftale via Accept Auto, har du følgende muligheder for tillægsydelser til leasingkontrakten:

Kort sagt er fordele ved en finansiel leasing via Accept Auto:

Bemærk: Du har pligt til at anvise en tredjeperson som køber af bilen ved leasingperiodens udløb.

Se mere om produkterne på Accept Autos hjemmeside