Vi er en del af CheckPoint værksteds-netværket

CheckPoint powered by Hella Gutmann er en højteknologisk diagnose- og serviceplatform til biler. Det er et intelligent system, der bruger avanceret teknologi til at analysere og diagnosticere eventuelle problemer med en bil og guide mekanikeren til de nødvendige reparations- og vedligeholdelsesopgaver.

Systemet består af en række hardware- og software komponenter, inklusive en diagnosticerings enhed og en cloud-baseret software platform. Mekanikeren kan bruge det til at udføre en række forskellige test og målinger på bilen, herunder motor- og transmissions test, fejlfinding for elektroniske systemer og hjul justering. Som medlem af Diagnose- og kalibrerings center har vi investeret i avanceret diagnoseudstyr så vi kan håndtere:

  • Kamera og sensor kalibrering
  • Aktivering af ny software
  • Kalibreringer af bilers førerassistentsystemer
  • Indstillinger af adaptive belysningssystemer

Book tid til CheckPoint:

Afspil video
HGS Logo CheckPoint white

Systemet er designet til at give mekanikeren en smartere og hurtigere måde at diagnosticere og reparere biler på. Det bruger den nyeste teknologi til at forbedre nøjagtigheden og effektiviteten af reparationer, hvilket fører til kortere nedetider og højere tilfredshed fra kunderne.