Østergaards Auto er en del af CheckPoint

Certificeret CheckPoint Diagnose og kalibreringscenter

Østergaards Auto er en del af diagnose og kalibreringscenter Checkpoint. Her hos Østergaards Auto er vi forberedt på fremtiden inden for autobranchen. Der sker en rivende udvikling hele tiden med nye, smarte kommunikationens systemer i bilerne. Husker du at få ADAS kalibrering på dit kamera på bilen. Det er jo vigtigt at dit kamera på bilen viser dig den rigtige afstand når du bakker eller parkerer.

Kalibrering

Derfor er vi blandt få værksteder i Danmark som er medlem af CheckPoint. Det indebærer at vi har det nyeste topmoderne udstyr, samt løbende uddannelse flere gange om året på højt fagligt niveau, så vi også i fremtiden kan servicere og reparere de mest moderne biler. Det er de biler hvor der er behov for opdateringer via PassThru, ADAS kalibrering af kameraer, indstilling af adaptive belysningssystemer, samt kodning af diverse komponenter.

Endvidere er værkstedet også certificeret til at servicere og reparere el- og hybrid biler.

Vi har investeret i både nyt udstyr, samt fået uddannet el- og hybridmekanikere, så vi også fremadrettet er sikret at kunne tage hånd om kundernes grønne biler.

Kalibrering efter skift af forrude

Når en bil får skiftet forrude efter et stenslag så er det ofte at kameraet skal kalibreres så du igen kan køre sikkert på vejen. Hvis din bil har vejbaneassistent, træthedsalarm eller automatisk nedbremsning af bilen ved risiko for uheld så er det meget vigtigt at dit kamera i forruden er kalibreret og bremser din bil ned som den skal. Husker du at bestille kalibrering af kameraet efter skift af forruden.