Årets Værksted 2015

Østergaards Auto kåret som årets værksted i Din Bilpartner kæden.

Det er med stor anerkendelse, at ledelsen i Danmarks stærkeste værkstedskæde har valgt, at udnævne Østergaards Auto til Årets værksted 2015.

Udnævnelsen er sket på det årlige landsmøde for Din Bilpartner kædens medlemmer, som i år samtidig dannede rammen for kædens 30 års jubilæumsfest.

Indehaver af Østergaards Auto Mikkel Østergaard modtog prisen med følgende ord fra kædechef Niels Peter Nøddeskou-Fink:

”På trods af en geografisk placering langt ude på landet, ligger Østergaards Auto blandt toppen af autoværksteder i den frie del af autobranchen. Det er et værksted hvor der i særklasse er fokus på kvalitet og tilfredse kunder, godt krydret med en masser af nytænkning inden for faget. Værkstedet fremtræder flot og imødekommende over for kunderne, hvilket helt sikkert har betydning for den store succes, som værkstedet oplever.

Østergaards Auto er på en gang et forbillede for sine kolleger og en god arbejdsplads for de ansatte. Samtidig repræsenterer værkstedet Din Bilpartner meget flot i lokalområdet, hvilket er noget vi vægter højt i denne udnævnelse.

Derfor mener vi, på kædekontoret, at det er fuldt fortjent at Mikkel og Pia får denne anerkendelse. ”

Hos Østergaards auto udtaler Mikkel Østergaard:

” Vi er meget stolte af at have fået denne pris. Den kom helt uventet og meget overraskende for os. Vi gør jo bare det vi finder bedst for vore kunder og for vore ansatte. Det er samtidig vigtigt for mig at sige at dette ikke betyder, at vi kommer til at stå stille. Vi vil fortsat yde vores bedste for at både nuværende og kommende kunder kan få den bedst tænkelige oplevelse, når de benytter os som deres lokale værksted, eller benytter de andre muligheder vi har i huset.”