Stenslag eller rudeskift

Pliiiing! Du kender sikkert lyden, når en lille sten rammer bilens forrude. Nogle gange, er du heldig og der bliver intet, at se på ruden andre gange er du mindre heldig og der er straks en “stjerne” på ruden. Det vigtigste er, at du med det samme får dækket stjernen til med tape eller et klistermærke. Kør derefter ind til Østergaards Auto, som både har special værktøj til reperation af stenssalg, samt stor erfaring med udskiftning af forruder – også for forsikringsselskaber, hvis du er så heldig, at have en glas-forsikring på din bil. Pliiiing! Du kender sikkert lyden, når en lille sten rammer bilens forrude. Nogle gange, er du heldig og der bliver intet, at se på ruden andre gange er du mindre heldig og der er straks en “stjerne” på ruden. Det vigtigste er, at du med det samme får dækket stjernen til med tape eller et klistermærke. Kør derefter ind til Østergaards Auto, som både har special værktøj til reperation af stenssalg, samt stor erfaring med udskiftning af forruder – også for forsikringsselskaber, hvis du er så heldig, at have en glas-forsikring på din bil.

Skriv et svar