Sommerferietjek

Sommerferien nærmere sig med hastige skridt – men er bilen klar til at køre på ferie?

Problemer med bilen kan resultere i et uønsket og dyrt pitstop på vej på ferie, så husk at få bilen ferie-tjekket hos Østergaards Auto. Vi tjekker bl.a. din bils bremser, lys og lygter, olie, batteri, dæk og støddæmper. Alt sammen vigtige ting at få tjekket hvad enten ferie går til en solskinsplet i Danmark eller en tur sydpå.

Sommerferien nærmere sig med hastige skridt – men er bilen klar til at køre på ferie?

Problemer med bilen kan resultere i et uønsket og dyrt pitstop på vej på ferie, så husk at få bilen ferie-tjekket hos Østergaards Auto. Vi tjekker bl.a. din bils bremser, lys og lygter, olie, batteri, dæk og støddæmper. Alt sammen vigtige ting at få tjekket hvad enten ferie går til en solskinsplet i Danmark eller en tur sydpå.