Eftersyn af Aircondition – Fast lav pris

Et regelmæssigt eftersyn af bilens aircondition giver optimal køleeffekt og der kan også i længden spares penge på dyre reperationer ved vedligehold istedet. Østergaards Auto har altid fast lav pris på et eftersyn. Eftersynet indebærer tømning af anlægget, sugning af vacuum og eventuelt efterfyldning af kølemiddel. Pris kun kr. 338 + moms eksl. kølemiddel. Kontakt os for booking af tid enten på mail eller tlf. 22 66 83 77. Et regelmæssigt eftersyn af bilens aircondition giver optimal køleeffekt og der kan også i længden spares penge på dyre reperationer ved vedligehold istedet. Østergaards Auto har altid fast lav pris på et eftersyn. Eftersynet indebærer tømning af anlægget, sugning af vacuum og eventuelt efterfyldning af kølemiddel. Pris kun kr. 338 + moms eksl. kølemiddel. Kontakt os for booking af tid enten på mail eller tlf. 22 66 83 77.