Hvad tilbyder vi

Hos Østergaards auto tilbyder vi alt fra reperation til køb og salg af biler

Mød os på video

Hos Østergårds Auto har vi også en salgsafdeling

Hvorfra vi har solgt biler siden 2002 og dermed en bilforretning med mange års erfaring, det er meget vigtigt for os at levere en god og personlig service når du overvejer en anden bil. Vi finder en bil der passer til dine ønsker og din økonomi.

Alle bilerne vi har til salg er gennemgået på eget værksted, både mekanisk og kosmetisk, så du er sikret høj kvalitet. Vi tilbyder også forskellige tilkøb i forbindelse med køb af bil. Kontakt os og hør mere.

Uddannelser og kompetencer

Vi har faglige og dygtige medarbejdere, men undervisning og læring er naturligvis meget vigtigt, når vi vil være med på de nyeste tendenser når det drejer sig om servicering og reparation af biler.

Derfor udvider vores medarbejdere løbende deres viden og kompetencer. Bl.a. kan nævnes: “Dieseltekniker”, uddannet på EUC Nord i Frederikshavn, så vi hurtigt og effektivt kan justere, fejlfinde og reparere dieselmotorer. flere “Autoteknikere” både uddannet på EUC Nord i Frederikshavn, samt FTZ Akademi i Odense, så vi hele tiden er på forkant med udviklingen indenfor autoreparationer.

Diplom-uddannelse, samt efterudd. gennem Karosseri-skadescenter, så vi er sikre på at kunne foretage skadesreparationer på selv de nyeste biler på markedet. Bosch-injections kursus – i pumpedyseteknik, Common rail, direkte benzinindsprøjtning, samt diagnoseteknik, så vi hurtigt og effektivt kan stille en diagnose på problemet.

Altid opdaterede A/C kurser. HBC smart repair kursus – så vi bl.a. kan udføre mindre lak-og stofreparationer. Webasto (Kabinevarmer) tekniker

Vi har udstyret og kompetencerne til at lave alt indenfor autoreparationer. Vi er løbende på efteruddannelse for altid at have indsigt i det nyeste indefor autoreparationer og dermed sikre dig en høj mekanisk faglighed.

Vi investerer løbende i nyt og moderne udstyr, så vi er sikre på at kunne reparere de nyeste biler på markedet. 

Vi tilbyder bl.a.